Reparatie/onderhoud flipperkasten

Al enige tijd doe ik onderhoud en reparaties aan professionele flipperkasten. Dit is min of meer uit hobby ontstaan en sluit mooi aan bij mijn ruime ervaring op reparatiegebied.
 
De flipperkast is terug van weggeweest. Vroeger zag je ze veel in speelhallen , clubs en kantines. Tegenwoordig hebben veel mensen thuis een flipperkast staan, vaak pure nostalgie en een leuk tijdverdrijf voor jong en oud.
De flipperkasten zijn vaak al op een behoorlijke leeftijd, soms al meer dan 30 jaar, en hebben dan ook goed onderhoud nodig. Niet alleen storingen verhelpen maar ook het onderhoud van de flipperkast, zoals het speelveld, is belangrijk.
 
Dit alles behoort tot mijn werkzaamheden.
Heeft U een flipperkast met een technische storing en/of moet de flipper gewoon eens een goede schoonmaakbeurt hebben waarbij rubbers en eventueel lampjes vervangen moeten worden neem dan eens kontakt met mij op voor de mogelijkheden. Wij repareren alle merken flipperkasten zoals Bally, Williams , Gottlieb , Sega , Data-East , Zaccaria , CapCom .
Ook repareren wij de oude elektro-mechanische kasten met telrollen van voor 1977. Deze flipperkasten dienen bij voorkeur in de TD hersteld te worden.
 
 
Repareren op lokatie is mogelijk in het Drechtsteden-gebied ! Daarbuiten in overleg.
Voor een uitgebreide revisie of grote onderhoudsbeurt moet de flipperkast echter wel naar onze TD .
 
En zoekt U een flipperkast ? Informeer eens ,wij hebben regelmatig aanbod
van 1 of meerdere kasten.
Uiteraard volledig nagezien en technisch 100%.
 
Momenteel in onderhoud/reparatie in de TD : Een Gottlieb ''Big Hurt"  uit 1995 en een Williams ''Flash'' uit 1979  .
 
 
Graag tot ziens.