Bericht schrijven >

  Vandaag is Bert bij mij thuis geweest om mijn defect geraakte EM flipperkast (Old Chicago) te repareren. Bert (een heel vriendelijke man) heeft de oorzaak van de storing kunnen achterhalen en kunnen verhelpen met een ( niet meer verkrijgbaar) onderdeel van een gedemonteerde flipperkast.
Bij het nalopen van de kast nog het e.e.a. schoongemaakt, afgesteld en weer als nieuw speelklaar gemaakt, voor een heel schappelijke prijs!
Super gedaan.

Rob BakkerRob Bakker
Bert via marktplaats gevonden. Hij heeft prima werk aan mijn flipperkasten geleverd. Is vriendelijk, gaat nauwkeurig te werk en heeft passie voor wat hij doet. Kortom een aanrader!

Joery
Wij hadden op mp een flipperkast gekocht waarvan het een en ander niet goed werkte toen de kast eenmaal thuis stond. Bert gevonden op mp en gebeld. Vanaf het moment dat wij met Bert belde hadden we gelijk goed contact en merkte we dat hij veel verstand van de flipperkast had. Vandaag heeft Bert onze flipperkast super goed gemaakt en we zijn hier super blij mee. Bert heeft verstand van zaken en is een prettige persoonlijkheid en komt zijn afspraken na. Qua prijs ook prima. Kortom een aanrader.

Bettina
Aantal dagen geleden viel onze Samsung tv (2019) langzaam uit. Het begon met donkere vlekken, maar nog wel geluid, daarna al snel het hele beeld en het geluid. Alles geprobeerd,waaronder stekker eruit, kabels bekeken etcetera. Mogelijk kan u met uw jaren lange ervaring een poging tot reparatie doen.

Laurens den Breems
Flipperkast op vakkundig wijze gerepareerd door Bert Eerlijk betrouwbaar.
Flipperkast heeft 12 jaar in de berging gestaan en alles werkt naar behoren. Voor reparatie is het zeer aan te bevelen om met Bert contact op te nemen.

Martin Dekkers
Ik werk al 6 jaar thuis en vind het heerlijk op de achtergrond Radio 2 te luisteren.
Mijn mooie Pure DAB radio had de geest gegeven en een prachtige nieuwe Tivoli IPal op Marktplaats gescoord voor een weggeef prijsje.
Tja, helaas speaker stuk, maar Bert wist een passende nieuwe er in te knutselen.
Print Electronika is een uniek adres die je aan kan bevelen voor puur vakwerk!

reynaert
  Bert: Dank je wel voor het repareren van mijn flipperkast. Zelden zo'n service gehad van een vakman. Communicatie +9,5 ( ja er moet ruimte blijven voor verbetering toch? ;-) ) service +10, informatieverstrekking +10, zorgvuldigheid +10, prijs reparatie onder verstrekt budget en zeer schappelijk.

Peter Jacobs
bert heeft onze samsung tv weer snel en voor een leuke prijs aan het werk gekregen.
het is de zoveelste keer dat hij ons uit de brand helpt.
we raden iedereen dit betrouwbare adres aan
👍👍😆

bert gransch
hallo allemaal vandaag Bert op bezoek gehad om mijn flipperkast te laten maken hij kwam voor de rechter flipper ? maar ging weg nadat hij de hele flipper kast had na gekeken en alles perfect weer in orde gemaakt wij vinden Bert een topper en zal hem dan ook bij mijn vrienden en kennissen van harte aan bevelen.

Met Vriendelijke groet,

Michel & Linda

michel wareman
Hele aardige meneer met uitstekende service. Laptop van mijn dochter die niet al te lang gemist kon worden is in een paar uur gemaakt dmv het de-solderen en solderen van een ffc connector. Klasse !!!

Tino


Bericht schrijven >