Reparatie/onderhoud flipperkasten

 
 
 Al meer dan 20 jaar doe ik onderhoud en reparaties aan professionele flipperkasten.   Dit is min of meer uit hobby ontstaan en sluit mooi aan bij mijn ruime ervaring op   reparatiegebied. Reparatie kan in de meeste gevallen gewoon bij U aan huis, dus   geen gesleep met de zware kast!
 
 De flipperkast is terug van weggeweest. Vroeger zag je ze veel in speelhallen ,   clubs en kantines. Tegenwoordig hebben veel mensen thuis een flipperkast staan,   vaak pure nostalgie en een leuk tijdverdrijf voor jong en oud.
 De flipperkasten zijn vaak al op een behoorlijke leeftijd, vele 30 jaar of meer en   hebben dan ook op zijn tijd goed onderhoud nodig. Niet alleen storingen verhelpen maar ook het onderhoud van de flipperkast, zoals het speelveld, is belangrijk.
 
 Dit alles behoort tot mijn werkzaamheden.

 Heeft U een flipperkast met een technische storing en/of moet de flipper gewoon eens een goede   schoonmaakbeurt hebben waarbij rubbers en eventueel lampjes vervangen moeten worden neem dan   eens contact met mij op voor de mogelijkheden. Wij repareren alle merken flipperkasten zoals Bally,   Williams , Gottlieb , Sega ,  Data-East , Zaccaria en Cap-Com .
 Ook repareren wij de oude elektro-mechanische kasten met tel-rollen van voor 1977 , ook op locatie bij   U 
 Repareren op locatie is dus vaak mogelijk . Dit tegen kilometer-vergoeding รก €0,50 ex. btw per km 
 Voor een uitgebreide revisie is het soms beter de flipperkast naar onze TD te brengen , dit om de   flipperkast na revisie uitgebreid te kunnen testen . 
 
 En zoekt U een flipperkast ? Informeer eens ,wij hebben regelmatig aanbod
 van 1 of meerdere kasten.
 Uiteraard volledig nagezien en technisch 100%.
 
 Momenteel in onderhoud/reparatie in de TD : Williams ''Cosmic Gunfight'' uit 1982 en een Bally ''Air-Aces'' uit 1975.
 
 
 Graag tot ziens.